Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca utilizator pe site-ul www.Tabita.ro iti vor fi solicitate o serie de date personale, precum nume, prenume, sex, email, cod postal, adresa, oras, tara, numar de telefon.

Aceste date permit identificarea ta ca utilizator al serviciului www.Tabita.ro si ne ajuta la prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul www.Tabita.ro va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de tine.

Te asiguram ca aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.Tabita.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care ti-ati exprimat acordul. Ele vor putea fi insa transmise si catre terti fara consimtamantul tau, in urmatoarele cazuri: în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi: 

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele: 
    a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; 
    b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime; 
    c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Tabita.ro este un produs al firmei:

SC TABITA IMPEX SRL

CUI: RO 5774363

J12/1545/1994

Localitatea Floresti, jud. Cluj, 
Str. Profesor Ioan Rusu nr. 56
e-mail: office@tabita.ro
tel: 0743 605 709

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla ultimele noutati de la
Tabita.ro: cand primim produse noi, cand avem reduceri si alte surprize pe
care le pregatim pentru tine

Beneficii:
  • Afli in timp real noutatile
  • Ai acces la toate ofertele speciale
  • Produse noi si hot la preturi cool
  • Reduceri de 70% la numeroase articole
CHAT WITH US