Da, toate produsele comercializate de Tabita.ro sunt originale si de asemenea, sunt produse noi. Nici un produs afisat pe site-ul Tabitaro nu este un produs second hand.

Toate produsele afisate pe site-ul Tabita.ro sunt disponibile pe stoc in momentul afisarii. Acestea  sunt active pe site pana la finalizarea comenzii. In momentul in care produsul nu este disponibil, acesta nu va mai fi afisat pe site.

Da, se poate face retur, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea coletului.

In cazul returnarii produselor, cheltuielile de transport sunt suportate de catre client. Exceptie fac retururile pentru produsele care au defecte sau sunt alta marime decat cea comandata.

Banii se restituie in termen de maximum 14 zile de la primirea coletului retur. Tabita Outlet va restitui banii aferenti produsului comandat, intr-un cont bancar furnizat de client prin e-mail.

Da, statusul comenzii se poate verifica. O data logat in contul tau Tabita, acolo vei avea toate detaliile despre comanda.

Da, comenzile pot fi anulate trimitand un e-mail la adresa office@tabita.ro sau apeland numarul de telefon0743 605 709.Pentru a evita procesarea si expedierea acesteia,te rugam sa anulezi comanda inaintea orei 16:00.

Te rugam sa verifici folderul de email-uri nedorite (Spam/Bulk), iar daca contul tau nu a fost activat te rugam sa ne contactezi si vom efectua manual aceasta activare.

Practicam cele mai mici preturi datorita faptului ca lucram cu marje de adaos mai mici decat alti comercianti, iar volumul nostru de vanzari ne permite sa cumparam de la furnizori cantitati mai mari de produse, beneficiind astfel de preturi mai bune.

Produsele comandate pot fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate (fara sa prezinte urme de purtare, cu toate etichetele intacte), in termen de 15 zile calendaristice de la primirea coletului.Inainte de a returna coletul va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu numele cu care s-a plasat comanda (sau adresa de e-mail cu care s-a creat contul dumneavoastra pe Tabita.ro), produsele care se returneaza si pretul de achizitie. Coletul va fi expediat laadresa sediului Tabita - Str. Profesor Ioan Rusu nr. 56, Localitatea Floresti, Jud. Cluj. Daca motivul returnarii produselor este un defect al acestora, defect pe care il aveau la primirea coletului de catre dumneavoastra, va rugam ca in email-ul de retur sa atasati si o fotografie cu defectul produsului.Pentru mai multe informatii asupra politicii de retur, acceseaza paginaRenuntare su returnare.

Toate produsele vandute de  site-ulwww.tabita.ro sunt produse outlet. Ce inseamna Outlet? Potrivit definitiei, termenul "outlet" acesta desemneaza acele magazine in care se vand soldurile ramase pe stoc la producatori inainte de lansarea noilor game de produse la preturi mult mai mici. Toate produsele noastre sunt de la diverse branduri renumite si sunt originale.

Da, marimile se potrivesc, dar va rugam ca inainte de a comanda produsul dorit sa va luati masurile. Pe pagina fiecarui produs, langa optiunile cu marimi, veti gasi “Tabelul cu marimile pentru haine”. Tabelul prezinta principalii indicatori de referinta folositi in industria modei din Romania (marimi EU – europene, marimi UK – Marea Britanie, marimi US – Statele Unite ale Americii cat si marimi internationale). Va incurajam sa il consultati ori de cate ori aveti probleme in identificarea corecta a dimensiunilor unui articol vestimentar.

Orice reclamatie legata de comenzile plasate, despre produse sau accesorii, va rugam sa ne contactati prin telefon, la numarul0743 605 709sau la adresa de e-mail office@tabita.ro

Pentru a fi la curent cu toate noutatile privind articolele de imbracaminte disponibile pe site-ul www.tabita.ro, inscrierea la Newsletter se poate face atat de pe Homepage, cat si de pe pagina de Contact. De asemenea, daca detii un cont pe site-ul www.tabita.ro, acest lucru se poate face si prin intermediul contului, in sectiunea “Aboneaza-te la Newsletter”

Daca doresti dezabonarea de la noutatile shopului Tabita.ro, vei putea face acest lucru accesand link-ul direct de dezabonare din Newsletter-ul primit (afisat in partea de jos a acestuia), dar si din contul dumneavoastra de client. O data logat in contul dumneavoastra de pe site-ul Tabita.ro, accesati sectiunea “Dezaboneaza-te de la Newsletter”.

Da, acest lucru e posibil o data cu abonarea dumneavoastra la Newsletter-ul Tabita.

Pentru a lua legatura cu departamentul de Servicii Clienti, va rugam sa folositi oricare din metodele urmatoare pentru a ne contacta

- Prin completarea formularului de pe pagina de contact
- Prin e-mail la adresa office@tabita.ro
- Prin telefon, la numarul:0743 605 709
- Pe chat-ul disponibil pe site

Da. Preturile afisate pe site-ul Tabita.ro includ toate taxele si reprezinta suma pe care o veti achita pentru produsul comandat. De asemenea Tabita Outlet isi rezerva dreptul de a modifica unele preturi, fara o notificare prealabila.

Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra, acest lucru se poate efectua in cativa pasi foarte simpli. O data logati in contul dumneavoastra de pe site-ul Tabita.ro, mergeti la sectiuneaDetalii cont. In aceasta sectiune veti putea modifica atat adresa de livrare cat si adresa de facturare.

Nu, din pacate nu livram produse inafara Romaniei

Da. Daca nu reusiti sa faceti comanda online, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0743 605 709

Da, comanda mai poate fi modificata, contactandu-ne la numarul de telefon 0743 605 709

Nu, bijuteriile sau accesoriile comercializate pe site-ul Tabita.ro nu elibereaza Nichel. Toate produsele noastre sunt verificate, iar partenerii nostri ne garanteaza ca toate produsele nu depasesc limita de nichel determinata/stabilita cu grija pentru utilizatori.

Nu. Atat noi cat si furnizorii nostri nu utilizeaza substante periculoase sau daunatoare in procesul de productie, garantand astfel siguranta dumneavoastra.

Transport

Transport gratuit pentru comenzile peste 179 RON