Tabita Outlet Piața Unirii

Adresa:

Piata Unirii nr. 18, Cluj-Napoca

Tel: 0743 605 591


Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 Sâmbăta: 10:00 - 16:00 Duminica: Inchis

Descriere:

Vino si descopera acum cele mai frumoase colectii de haine si incaltaminte second hand sortate, pe sezon si diferite calitati numai la magazinul Tabita. Va punem la dispozitie articole vestimentare de cea mai buna calitate si la preturi decente.

Toate articolele vestimentare sunt atent selectionate pentru a va oferi doar produse originale si de calitate. Dispunand de o gama larga de produse de la brand-uri recunoscute, incercam sa va oferim numai produse pline de culoare, prospetime si moderne.

Te asteptam sa descoperi noile articole disponibile acum in magazinul Tabita din Piata Unirii nr. 18 din Cluj-Napoca, de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 20:00 si Sambata intre orele 8:00 - 16:00.

Daca doriti mai multe informatii legate de colectiile si produsele noastre, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0743.605.591.

Nu ai timp de mers in magazin? Viziteaza si colectiile noastre din magazinul de haine online, unde gasesti peste 4000 de produse semnate de brandurile de top preferate, la preturi cu pana la 80% mai mici ca-n reprezentante. Te asteptam cu drag sa iti alegi articolele vestimentare preferate!

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla ultimele noutati de la
Tabita.ro: cand primim produse noi, cand avem reduceri si alte surprize pe
care le pregatim pentru tine

Beneficii:
  • Afli in timp real noutatile
  • Ai acces la toate ofertele speciale
  • Produse noi si hot la preturi cool
  • Reduceri de 70% la numeroase articole
CHAT WITH US