Detalii despre livrare

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare aleasa de catre dvs. la inregistrarea comenzii:

Livrarea prin RPD Curier: livrare in aceeasi zi, doar pentru comenzile livrate in Cluj-Napoca si plasate pana la ora 12:00, in intervalul luni-vineri. Comenzile plasate dupa ora 12:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare. Transport gratuit pentru Cluj-Napoca si 5 km împrejur.

Livrarea prin Sameday: livrare in 1-2 zile lucratoare, in toate judetele din Romania. Comenzile plasate pana la ora 14:00 vor fi preluate de Sameday in aceeasi zi, comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Daca localitatea de destinatie nu are sediu Sameday, termenul mai sus precizat se poate depasi. Costul transportului este de 15 lei, iar pentu comenzi de peste 179 lei transportul este gratuit.

*In luna decembrie si in preajma altor sarbatori, datorita volumului mare de livrari ale curierilor Cargus si Repede Curier, este posibil ca termenele obisnuite sa fie depasite.

 

Informatii cu privire la livrare:

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de aproximativ 48 ore de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 72 ore. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste informatii inainte de finalizarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care, unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens pentru a sti cum sa procedam in continuare: fie trimitem comanda fara produsul/produsele lipsa fie mai plasati o comanda cu alte produse in schimbul celui/celor lipsa, iar costul transportului de la a doua comanda il vom anula, cumuland cele doua comenzi. Nu putem adauga produse la comanda dvs. decat in baza unei comenzi facute online de dvs.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 72 ore de la primirea coletului.

 

Afla informatii despre metodele de plata 

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla ultimele noutati de la
Tabita.ro: cand primim produse noi, cand avem reduceri si alte surprize pe
care le pregatim pentru tine

Beneficii:
  • Afli in timp real noutatile
  • Ai acces la toate ofertele speciale
  • Produse noi si hot la preturi cool
  • Reduceri de 70% la numeroase articole
CHAT WITH US